Τα Νέα μας...

Χρυσός και κρασί ή αλλιώς το 2Roses μας στην Αίγινα!

Το να αναζητάς την χρυσή πλευρά της ζωής, σε μια περίοδο που όλα φαντάζουν ασημένια, (και ίσως όχι), μπορεί και να μοιάζει με....
Της Ιωάννας Υποδηματοπούλου
07 00 14
Το να αναζητάς την χρυσή πλευρά της ζωής, σε μια περίοδο που όλα φαντάζουν ασημένια, (και ίσως όχι), μπορεί και να μοιάζει με ουτοπία. Στην Αίγινα όμως, σε ένα μαγαζί με κοσμήματα και τέχνη χειροποίητη, κυριαρχεί μια άλλη άποψη. 
Στο μαγαζί Ηλιαχτίνα του κυρίου Ευθύμη Στεργιούλα κρύβεται μια συνταγή, όπου τα πιο πολλά αντικείμενα έχουν χρώμα χρυσό και άποψη καλλιτεχνική. Και όσο περίεργο και αν σας φανεί, ακόμα και στο εξωτερικό όπου στέλνει τις δημιουργίες του, κοιτάνε τη χρυσή πλευρά της ζωής. 
Η ιστορία αυτού του μαγαζιού ξεκινάει όταν ο Ευθύμης Στεργιούλας πήγε στην Αίγινα από την Θεσσαλονίκη, δημιούργησε το καλλιτεχνικό στέκι του απ’ όπου όλοι περνάνε και θαυμάζουν τα σχέδιά του, προκαλώντας όσους δεν έχουν σταθεί στην βιτρίνα του να γνωρίσουν μοναδικά σχέδια και να πουν την άποψή τους. 
Ο Ευθύμης θέλει πάντα την γνώμη σας.
Κάτω από τον ζεστό ήλιο της Αίγινας, και στην λαμπερή βιτρίνα του κυρίου Στεργιούλα θα βρείτε να φιλοξενούνται και άλλοι καλλιτέχνες που εναλλάσσονται συχνά και θα γνωρίσετε μεγάλη γκάμα Ελλήνων δημιουργών . 
Αν αναρωτιέστε όμως γιατί ένα οινοποιείο σας μιλάει για ένα κατάστημα κοσμημάτων ο λόγος είναι απλός, γευστικός, σημαντικός.

ροζέ κρασί 2roses, Αίγινα, κοσμήματα στην Αίγινα
#2roses #pink_wine 

Το ροζέ κρασί από τους αμπελώνες RIRA με την ονομασία 2roses, που παράγεται από τις ποικιλίες Grenache Rouge και Syrah της χρονιάς 2012, με χρυσό μετάλλιο από τις Βρυξέλες και τον διαγωνισμό Concours Mondial Bruxelles 2013 και χρυσό στον διαγωνισμό Berliner Wein Trophy 2013 έχει γίνει η νέα αδυναμία του κυρίου Στεργιούλα. 
Γι’ αυτό η αγορά κοσμημάτων πλέον έχει γεύση, άρωμα, χρώμα ροζ. Αν το θέλετε μπορείτε να το αποκτήσετε μαζί με τις αγορές κοσμημάτων. Τελικά δεν είναι και τόσο ουτοπία να ψάχνεις την χρυσή πλευρά στην ζωή, γιατί αυτή υπάρχει πολύ κοντά μας. Εξάλλου στην προσφέρουν απλόχερα τα χρυσά κοσμήματα. Όπου και να το δοκιμάσετε το κρασί, για λίγο κλείστε τα μάτια, και γευτείτε μια γουλιά του … τότε θα έχετε ροζ… 

 Καλές Οινικές Απολαύσεις!!!
comments powered by Disqus
Powered by kartris