Τα Νέα μας...

Ανοιχτοί κάθε εποχή και μέρα του χρόνου

Προγραμματίστε και τη δική σας επίσκεψη στους Αμπελώνες ΡΙΡΑ, στις Πλαγιές Αιγιαλείας
03 00 14
Νέοι μας -αλλά και παλιοί- φίλοι, ανοίγοντας αυτήν εδώ τη σελίδα, επιδιώκουμε να σας κάνουμε μετόχους εικόνων και αισθήσεων που εμείς εδώ, στη ΡΙΡΑ, έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε καθημερινά.
 Έτσι, θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε, μέσα από φωτογραφίες, σκέψεις και περιγραφές, τις αλλαγές των χρωμάτων, των ήχων, των αρωμάτων μέσα στο χρόνο και στα χρόνια, όπως φαίνονται από τις κορυφογραμμές των Αμπελώνων ΡΙΡΑ.
 Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σας επισημάνουμε όμως, είναι ότι δεν είναι ανάγκη όλα αυτά να τα δείτε μόνο μέσα από τα δικά μας μάτια. Μπορείτε να τα δείτε με τα ίδια σας τα μάτια και να τα απολαύσετε με κάθε σας αίσθηση.
 Σε απόσταση μόλις δύο ωρών από την Αθήνα, σας περιμένουν οι παραθαλάσσιοι τουριστικοί προορισμοί του Λόγγου και των Σελιανιτίκων, το ίδιο γοητευτικοί χειμώνα-καλοκαίρι.
 Εκεί θα σας υποδεχτούμε και θα αρχίσουμε το ταξιδάκι μας παρέα. Θα αφήσετε το αυτοκίνητό σας στην άκρη, θα ανεβείτε σε δικά μας αυτοκίνητα, 4x4 και θα σκαρφαλώσουμε στον αμπελώνα μέχρι την ψηλότερη κορφή του. Θα σας ξεναγήσουμε σε κάθε του μυστική γωνιά, θα σας αφήσουμε να τον μάθετε, να περιπλανηθείτε και θα έχουμε πάντα μια ιδιαίτερη γεύση για εσάς πριν φύγουμε από εκεί.
 Η κάθε ημέρα ή ώρα προσφέρει τη δική της εμπειρία που δεν είναι ποτέ στατική.
 Είμαστε ανοικτοί και δεκτικοί στους επισκέπτες κάθε εποχή, ώρα και ημέρα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να προγραμματίσουμε και τη δική σας επίσκεψη!       
comments powered by Disqus
Powered by kartris