• slide1rira home slider
  • slide2slide2
  • slide3slide3
  • slide4slide4
  • slide5slide5
  • slide6slide5
Ασφάλεια Συναλλαγών 

Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος RIRA.GR επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους: 

Αναγνώριση Πελάτη 

 Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνωρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (όνομα χρήστη/email) και ο προσωπικός μυστικός κωδικός (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.
Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης τους από τρίτα πρόσωπα. 
Σε περίπτωση απώλειας τους ή διαρροής τους, θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα RIRA.GR δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. 
Σας συνιστούμε για λόγους ασφαλείας, να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα για την δημιουργία password. 

Αυτόματη Αποσύνδεση 

Εάν δεν υπάρξει καμία δραστηριότητα για 20 λεπτά γίνεται αυτόματη αποσύνδεση από το χώρο μελών του ηλεκτρονικού καταστήματος RIRA.GR, εκτός από την περίπτωση στην οποία ο χρήστης έχει τσεκάρει την επιλογή "Αποθήκευση Στοιχείων" κατά το login (οπότε ο χρόνος αυτός επεκτείνεται σε 5 ημέρες). 
Η εταιρεία μας προωθεί όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας στο σύστημα της τράπεζας Eurobank . Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας σε secure server της τράπεζας με κρυπτογράφηση 128 bit - τη μεγαλύτερη που διατίθεται σήμερα. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet. 

Η εταιρεία μας ΔΕΝ διατηρεί και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Θα πρέπει για κάθε νέα παραγγελία σας να επανεισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.. Κατά την παραγγελία σας με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας δύναται να σας ζητηθεί να μας αποστείλετε είτε με fax είτε με email αντίγραφο της ταυτότητάς σας καθώς και της πιστωτικής σας κάρτας. Κύριος σκοπός μας είναι η αποφυγή χρήσης κλεμμένων πιστωτικών καρτών και η προστασία των πραγματικών ιδιοκτητών τους. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται μόνο κατά την πρώτη χρήση της κάρτας. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.rira.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα! Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουμε εδώ είναι απόρρητες και δεν θα πωληθούν, χρησιμοποιηθούν, ενοικιαστούν, αποκαλυφθούν ή δανειστούν! Αν έχετε απορίες, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε, ή να μας στείλετε email.
Powered by kartris